Diskuse

Sparta? Počkejte s tou hysterií

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20a39n 74Č90a60p46e95k

4. 8. 2017 14:31

Vidím to,že to odnese bolka a pak to bude jízda...

0 0
možnosti

Tak stále čekáme... Ale na zázrak :-)

1 0
možnosti

V šatně Sparty dnes sedí "rozdílový" hráči ze zahraničí vedle našich hvězd, kteří se krčí na výplatní listině až pod nimi. Ten rozdíl je sebevražedný. V našich "kulturních" podmínkách to může rozložit šatnu. Pokud zahraniční hvězdy nedokáží svoji přidanou hodnotu pro tým i na hřišti, pak se teprve budou dít věci. Vy si opravdu myslíte, že Tal Ben Chaim dá 20 branek za sezonu jako do starého železa posílaný Lafata? .-)

1 0
možnosti
Foto

Ačkoliv jsem sparťan, tak tohle nějak není Sparta, která by mě chytla za srdce. Ti cizinci asi vůbec netuší, co Sparta pro náš fotbal znamená. Hráči evidentně nevědí, co mají hrát, nedokážou se na hřišti domluvit a obrana je naprosto zoufalá, o brankáři nemluvě. A nejvíc mě štve, že na hřišti nenechají srdce.Trenér zatím odvádí hodně mizernou práci.

0 0
možnosti

Cizinec (a přiznejme si nejde o žádná evropská esa - nejvýše spodkové) se v zemi jako je ČR akorát kouká zviditelnit v případných mezistátních utkáních, aby dostal nabídku do klubu ze země, kde jsou odměny v jiném řádu. Nějaký týmový duch, dlouhodobý nácvik souhry v týmu upadá do pozadí v okamžiku, kdy cítí potřebu prezentovat se jako individualita. Jenže tuhle filozofii zastává většina českých klubů a proto to s českým fotbalem vypadá, jak vypadá....Rv

0 0
možnosti

Karma. Ne, že bych s vámi souhlasil, ale za to, jak jste to napsal a že jdete proti většinovému názoru.

0 0
možnosti

Tak ono to není jen po dvou zápasech... Zapomínáte na přípravné zápasy... Co ta domácí remíza s Vitesse Arnheim? A co to 1:4 s Dynamem Kyjev? Sparta se Stramaccionim v čele dokázala zvítězit jen s Blackburn Rovers ze třetí anglické ligy a s Táborskem a Karlovými Vary...

Kdyby ti nakoupení hráči byli nějací neostřílení mladíčci, tak neřeknu. Ale v podstatě jde vesměs o zkušené mazáky a internacionály...

Hysterie jistě není na místě, ale značné pochyby a rozpaky rozhodně ano...

2 0
možnosti

Víte, já nevím, jestli je ještě čas na soudy. Naši kluci se v sestavě dramaticky nezměnili, a nevím, proč tedy soustředit pozornost-kritiku na zahraniční posilu.

A je jedno jestli je trenérem Jarda, Franta, nebo Tonda, když hráči nehrají, a motají se na hřišti, nezaloží žádnou akci, a neudrží míč. Chybí jim zápal pro hru (ten první zápas byl tragický).

Stramaccioni říká, že každý ví, co má hrát. Tak snad už by to mohli předvést.

Stačí se podívat na jakýkoli zahraniční fotbal, a ten rozdíl je prostě propastný.

To je jako by Vám číšník řekl, že kuchař se teprve učí vařit, abyste byl trpělivý:-)))) Ne, on už to musí umět.

A stejně tak ti kluci. Je to jejich zaměstnání, a za nemalé peníze.

3 0
možnosti

Petře,Sparta koupila hotové hráče,kteří mají pomoci ihned ,ne až po 5 - 6 kolech.

1 2
možnosti

R^Po 5-6 kolech akorát Stramaccioni prohlásí, že "Podzim nám už nevyjde podle našich představ, ale uvidíte, s týmem udělám během zimní přestávky.....

0 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno. Ve sportu bohužel se však chce výsledek hned, řečičky o perspektivním budování kádru jsou totiž hodně ohrané, zejména reprezentačními lodivody.

Je tu i paralela se Slávií. Ani sešívaní nenadchli a výhra s Teplicemi jim byla darována rozhodčím. Stejný problém = nedostatečná souhra.

1 0
možnosti