Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O Jágrovi bude jednou natočen film

0 0
možnosti

Ja teda Jagra rozhodne nemiluju. 

1. nejsem homosexual

2. osobne ho neznam 

3. nicim mi neimponuje - umi jen hrat hokej. Asi dobre, ale porad je to jen hra

0 5
možnosti

Ty první dva důvody jsou hodně trapné. :-P

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za pozitivní ohlasy. I za ty kritické, už kvůli nim budu rád, když Jágr bude hrát ještě několik sezon. Psal jsem za část fanoušků, kteří Jágra milují. Kdokoli může napsat pohled z druhé strany, třeba - proč si Jágr obdiv fanoušků nezaslouží.. Na takovou otázku odpověď neznám.

K dalším výtkám:

Každá hvězda v každém sportu u části fanoušků vzbuzuje pocit, že je přeceňovaná. To je věc názoru. Jinak Jágr reprezentoval na MS už v roce 1990 v Bernu, pak 1994 v Itálii, 2002 Jönkoping, 2004 Praha. Na ostatních MS většinou chyběl proto, že v Penguins/Rangers hráli ještě o Stanley Cup, nebo byl znechucen po vypadnutí v 1. kole v dresu Washingtonu. Ani lidé v 18 letech nejsou zralí na dítě, ale když se narodí, tak se s tím prostě popasují. Nemám strach, že by s tím měl problém 42letý rozumný člověk.

2 0
možnosti

Pěkně jste to napsal, chválímR^ Taky jsem nepatřil k Jágrovým obdivovatelům, jeho životní cesta a postoje stojí za velké uznání. Málokterý sportovec se dostane takhle daleko.:-) Dík za článek.

4 0
možnosti

V97í86t 93S70o63b17o53t61k18a

22. 5. 2014 12:41

...tak v celé této diskuzi je krásně vidět rozdíl mezi pozitivně naladěnými lidmi a zbytkem světa, který umí jen shazovat a maximálně se rozčilovat nad poměry někde u piva:-)

4 0
možnosti

Jágr je přeceňovaný... K jeho uchycení v NHL mu pomohlo, že zámořská liga kvůli sledovanosti potřebovala zviditelnit evropskou hvězdu... Proč v poslední době nezískal další Stenly kap? (Protože je sólový hráč, což je v individuálním sportu špatně.) A proč na MS nereprezentoval dřív, ale poprvé až v roce 2005?.. (Protože býval unavený z klubových sezon, ale teď za to sám jiné hráče kritizuje.) Proč ještě nezaložil rodinu? (Není na to zralý, finančně zabezpečit by ji dokázal, ale postarat se o dítě ne...) Takže asi tak... PS: Už se těším na mínusové body.:-P

2 13
možnosti

K tomu jeho přeceňování. Pokud by nebyl dobrej (nebo spíš výbornej), tak by se neprosadil, tak jak se prosadil a nehraje v tom roli, jestli je Evropan nebo třeba Kanaďan. Proč nezískal Stanley Cup? No právě, že hokej je kolektivní sport a jeden hráč ještě nezaručuje úspěch celýho týmu. Že je sólový hráč je blbost, koukněte se na jeho statistiky. Jiná věc je, že je prostě díky svému stylu hraní a zkušenostem lídr útoku, tak se i trenér občas musí přizpůsobit, aby k němu nasadil hráče, aby  to prostě klapalo.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS