Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cely tento nás fotbal je nafilmovany. Šmelina  od Pelty dolu cely fotbalem. A ještě ty divadla na trávníku. No proste fůůj!!

3 0
možnosti
Foto

I22v88a64n 66M34a81r41e45k

20. 4. 2014 19:52

Už jen kvůli této šaškárně či parodii na fotbal na tuzemská utkání ani nepáchnu Rv Rv Rv

3 0
možnosti
Foto

Ke kontaktu došlo-obránce do toho šel hloupě.

Z žádného videa nikdo neurčí jak byl ten kontakt silný a zda musel hráč spadnout-video nic neřeší a hlavně by se video dalo zneužívat-napřílad žádat video při tlaku soupeře abych si vydechl.

taky by to zásadně zdražilo fotbal a prodloužilo čas zápasu

1 0
možnosti

No s tím použitím videa nemáte tak úplně pravdu. Pokud by bylo použito pouze v případě odpískané/neodpískané penaltě a v případě ofsajdu (a to pouze situace ve vápně kdy padne gol před odpískáním). Pokaždé je tam minimálně dost velká časová prodleva kdy se hráči dohadují s rozhodčím,či mezi sebou. A navíc tak jako třeba v tenisu by měl buď kapitán nebo trenér jen třeba tři možnosti vyžádat video. Takže prodloužení zápasu při využití všech možností z obou stran by řekněme natáhlo zápas maximálně o 6 minut? Ale rozhodně by to řešilo spoustu dohadů. Spíše si položme otázku proč se tomu mocní ve fotbale stále brání?

1 1
možnosti
Foto

I18v65a63n 53M73a59r31e51k

20. 4. 2014 19:40

No ona byto možná napravilo>>>>dvě žluté za simulování>>>>meteleskublesku z hřiště ! ! ! 8-o Rv

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti

Ovšem pokud byste to takhle udělal, tak by bylo nutné, aby hráč,l který upadne, dostal možnost třeba do pěti vtařin dát gestem ruky najevo, že penaltu nežádá. Mohlo by se totiž doopravdy stát, že spadne bez zavinění soupeře, ale nikoli proto, že by pád byl filmovaný, ale prostě proto, že ztratil rovnováhu. Když dá jasně najevo, že spadl sám a že penaltu nežádá, je to něco jiného.

0 1
možnosti

Za nafilmovaný pád, za který je nařízena penalta, bych takovému hráči zastavil činnost alespoň na tři zápasy.

-------------------

Podle mého názoru je naprostým nesmyslem rozlišovat simulované fauly podle toho, zda to rozhodčí zbaští a penaltu nařídí, nebo zda to rozhodčí nezbaští a penaltu nenařídí.

To, že jeden sudí je lepší než druhý, nemá žádnou souvisllost s tím, že pokus o podvod byl v obou případech stejný. Mezi dvěma takovými simulanty rozdílu není. Rozdíl je jen mezi dvěma příslušnými rozhodčími.

I v trestním právu za skutečné trestné činy platí, že pokus o trestný čin se hodnotí před soudem stejně jako trestný čin úspěšně dokonaný. To, že jeden člověk se z dvaceti metrů pistolí strefí a druhý se z patnácti nestrefí, znamená, že je mezi nimi rozdíl jako mezi střelci, ale nikoli jako mezi lumpy, protože ten druhý také chtěl vraždit a jenom špatně mířil.

3 0
možnosti
Foto

Jo to máte absolutní pravdu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS