Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale pane Schwagere..."....takoví dědci pro smích - asi nic v životě nedokázali..."? Jste si jist? Protože někdo nic nedokázal, tak dělá trenéra? A pro další "moralisty"...Ano, mluvil jako kanál, ale daleko víc mne pohoršuje, že "mladí páni sportovci" chlastají, dovolí si přijít opilí na trénink, nebo, podle všeho na trénink ani nedorazí kvůli tomu, že je pod jejich úroveň jet hromadnou dopravou.

Pohoršuje mne tedy spíš to, že je odvolána autorita, která se snaží naučit vést a stará se, kvůli stylu mluvy - ve vzteku, z mého pohledu oprávněného,- k dospělým hráčům, který navíc nebyl určen pro cizí uši. 

Další věc je způsob, kterým se to dostalo ven. Že to natočil a zveřejnil syn toho trenéra, je už jen smutná třešnička na dortu. Co je hlavní - a čeho si "moralisté" přes své pohoršování se nad neslušnými slovy neráčili všimnout, či hůř, jim to možná dokonce přijde podružné -, že vlastně ukázali, že trenér měl pravdu (na závěr s praktickou ukázkou). Hoši seděli a byli zticha, pokud jim něco vytýkal neprávem, mohli a měli se bránit, pokud je vedl špatně, měli se domluvit a chtít jeho odvolání. Takhle to vypadá, že ho chtěli zesměšnit proto, že chtěl aby k hokeji přistupovali zodpovědně, poctivě a nechlastali.

Není těžké někoho, kdo se snaží něco předat, někoho něčemu naučit, vytočit drzostí, a nebo lajdáctvím - a potom takového trenéra, nebo třeba zhusta učitele, spratci ještě natočí a snaží se zesměšnit veřejně, aby byli "in"? A co hůř - docílí toho, že média a pseudomoralisté budou pohoršeni nad jednáním vytočeného a ze spratků se udělají chudáci. Ti sami pseudomoralisté i s těmi médii budou ovšem potom spílat, jak že to v té naší společnosti vypadá...

0 0
možnosti

..i já bych se přiklonil spíše na stranu trenéra....ne nadarmo nebyl nikdy nějak podrobně komentován projev V. Růžičky v šatně v pauze zápasu s Američany....lidová řeč ve sportovních kabinách kvete...a tak nějak tam patří...

...není to tak dlouho co televize nedávala ruchové mikrofony do blízkosti trenéra Zerzáně... (házená žen - reprezentace)....aby nebyly pohoršovány děti u obrazovek...

3 0
možnosti

...v Naganu...Růžička byl jako hráš...ale tenhle zápas byl v jeho "trenérské" režii

1 0
možnosti

Nemáte pravdu.

Že jde o hokej není dostatečným důvodem k takovému vyjadřování.

1 1
možnosti

P85e13t10r 33U90h18e55r

4. 2. 2014 16:37

Delal jste nekdy nejaky sport jinak nez u televize?

0 0
možnosti

P65e18t75r 84U81h52e87r

4. 2. 2014 12:44

Mate naprostou pravdu, k nam takhle mluvil trener i v drivejsich dobach a zdaleka jsme nebyli dospeli. Zadne nasledky to na nas nezanechalo, trener byl pro nas autoritou.

2 1
možnosti

;-D takoví trenéři jsou jenom kok..i - takoví dědci pro smích - asi nic v životě nedokázali, tak se snaží alespoň donutit jiné aby "to" dokázali za ně... takové sprosté hova.o nemá co pracovat s mládeží!!

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS